Zumba en Toning is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die wereldmuziek met swingende dansbewegingen combineert. Door Zumba verbrand je aardig wat calorieën. Je krijgt een goede conditie, sterke spieren en een betere coördinatie. We combineren het dansgedeelte met Toning voor een complete work-out.

 

Fitmix is een les waar verschillende sporten in gecombineerd worden, zoals aerobic, dans, pilates, callanetics en fitness. Het is een les voor iedereen en waar samen plezier maken voorop staat.

 

Pilates™ is een training voor body en mind met aandacht voor je ademhaling. Je werkt in je eigen tempo aan een betere houding, meer kracht, lenigheid en een strak lichaam. Je wordt persoonlijk begeleid, het is een veilige les voor iedereen.

 

Stabiliteit en balans zorgen voor evenwicht in je leven. Je balans oefenen, is vaak een ondergeschikte oefening bij de thuisfitness. Toch zijn balansoefeningen voor de meeste mensen helemaal niet zo eenvoudig en zijn ze erg belangrijk voor een goede gezondheid van je lichaam!

 

Circl. Mobility Locomotion Moves

Bij CIRCL Mobility™ staan mobiliteit, flexibiliteit en ademwerk centraal. Laat los. Herstel. Vernieuw. Gebaseerd op de wetenschap van functionele beweging, richt CIRCL Mobility™ zich op flexibiliteit, ademwerk en mobiliteitsoefeningen om beter en langer te leren bewegen.

 

Special Group Training is een les voor mensen met lichamelijke klachten, die niet teveel prikkels kunnen verdragen. Daarom trainen we zonder muziek en in een kleine groep (max. 6 personen). Doordat de groep klein blijft, is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oefeningen per individu.

 

Locomotion Moves Judith

Persoonlijke begeleiding voor mensen met lichamelijke klachten.
Specifieke persoonlijke begeleiding voor mensen met lichamelijke klachten. De begeleiding is maatwerk met speciale oefeningen die zeer doeltreffend zijn voor mensen die willen werken aan spierversterking en houding.