Op het adres van Locomotion Moves, Markt 10A in Velden, zijn ook onderstaande collega's gevestigd waar ik graag mee samenwerk: 

Erika Hernando Teran,  VXN

Hallo, ik ben Erika Hernando Teran (1988). Ik ben geboren in Mexico. In 2022 heb ik mijn VXN instructeurscertificering behaald.

Dansen is mijn levenslange passie, evenals persoonlijke en emotionele ontwikkeling. Ik gebruik al mijn kennis en ervaringen om een ​​les te creëren waarmee je op nieuwe manieren kunt bewegen, verbinding kunt maken met je lichaam en je emotionele wereld kunt helpen tot verbinding en zelfliefde te komen.

Nieuwsgierig of meer informatie?
Bel me dan voor een vrijblijvende afspraak 06-16153076

Ilse Milot, Yoga docente

Ik ben Ilse Milot, 61 jaar, Yogadocent en heb sinds 2006 een Praktijk voor Psychologische Zorg en Traumatherapie in Venlo.

Ik ben opgeleid in de Hatha Yoga, één van de oudste yogastijlen waarbij de focus ligt op het in balans brengen van lichaam en geest. De ademhaling is een erg belangrijk thema evenals concentratie en kracht. Wat je tijdens de les leert, kun tevens toepassen in je leven. De lessen die worden gegeven, zijn voor iedereen toegankelijk. Iedere les wordt afgesloten met een algehele ontspanningsoefening.

Verder kun je bij mij terecht voor: Trauma therapie, Psychotherapie, Cognitieve gedrag therapie en Stress en Pijn therapie.

Voor meer informatie over de Yogalessen of Therapieën, neem contact op.

Ilse Milot 06-27028801 of stuur een mail naar info@ilsemilot.nl.